Personlig assistans hos VH assistans

Välkommen att bli kund hos Veronica Hedenmark assistans!

VH assistans finns till och verkar över hela landet för vanliga människor med alldeles vanliga behov, men som tillgodoses med en särskild insats - personlig assistans.

Vi är kända för att vara ett omtänksamt, livligt och familjärt företag, och den känslan tänker vi behålla även när livslusten lockat oss att börja växa.

Tillsammans har vi stor kunskap om hur det är att leva i familjer där någon är funktionshindrad. Jag vet av egen erfarenhet hur svårt det är att vara beroende av andra, då det mest naturliga för oss alla är att klara sig själv. Men jag vet också vilka möjligheter som öppnas när man väl bestämmer sig för att ta emot hjälp.

Vårt engagemang är helhjärtat, vi ser fram emot att få hjälpa Dig utifrån vår värdegrund. Assistansen ska alltid utgå ifrån att Du ska kunna leva som alla andra, umgås med släkt och vänner, skörda Din täppa och resa som alla andra. Är Du ett barn, ska Du få möjlighet att leka, träffa kompisar och sporta som alla andra.

Ingen känner behovet bättre än Du själv, vi står på Din sida och vi är till för att lyssna och hitta lösningarna som passar just Dig och Ditt liv.

Till alla Er vill jag säga välkomna till oss, jag och mitt team ser fram emot att få hjälpa just Dig. Livet är alldeles för kort för att inte levas fullt ut!

Du är varmt välkommen att kontakta mig. Vi kan ta ett personligt möte på plats, via telefon, Skype eller vad som passar dig bäst.

Kontakta Veronica 070 398 29 29
veronica@vhassistans.se

Med kärlek;
Veronica

Bli kund hos Veronica Hedenmark assistans

Du som har ett beslut om personlig assistans, eller om du vill ha hjälp med att ansöka om personlig assistans är varmt välkomna att bli kund hos VH assistans. Vi följer med dig hela vägen så att vi tillsammans kan göra en så bra uppstart som möjligt och utvecklar assistansen utifrån dina behov. Klicka här för att läsa mer om hur vi går tillväga att välkomna dig som kund hos VH assistans.

Veronica Hedenmark assistans kalendarie

Vi på VH asssistans anordnar jättemånga roliga och intressanta aktiviteter året runt. Här finner du vårt kalendarium med kommande event.

 • 14/10

  Assistentutbildning: Steg 1

  VH-kontoret i Stockholm - Klockan 10:00

 • 17/10

  Bowling

  Bowlinghallen i Lycksele - Klockan 18:00

 • 22/10

  Pyssel - Blomsteruppsättning

  VH-kontoret i Lycksele - Klockan 14:00

 • 24/10

  VH:s Torsdagskök - Tacos

  Missionskyrkan i Lycksele - Klockan 15:00

 • 25/10

  Assistentutbildning steg 1

  VH-kontoret i Falun - Klockan 10:00

 • 28/10

  Höstlovsfilm

  VH-kontoret i Lycksele - Klockan 14:00

 • 29/10

  Höstlovsträning

  Missionskyrkan i Lycksele - Klockan 13:00

 • 30/10

  Höstlovspyssel - Pärlverkstad

  VH-kontoret i Lycksele - Klockan 14:00

 • 20/11

  Utbildning - HLR med första hjälpen barn och vuxna

  VH-kontoret i Stockholm - Klockan 10:00

Välkommen in till www.vhevent.se för att göra din anmälan.

Rekrytera en personlig assistent med Veronica Hedenmark assistans

VH assistans arbetar systematiskt för att kunna garantera dig en trygg och säker personlig assistans. Vår rekryteringsprocess innebär att vi kan anställa en ny personlig assistent som du kommer trivas med inom 14 dagar. Det är viktigt för oss att din personliga assistans alltid följer dina önskemål och att du får de assistenter som du vill ha. Du kan lätt följa ditt beslut och dina assistenters schema via tidsredovisningssystemet VH-tid.

Veronica Hedenmark assistans hjälper dig att ansöka om personlig assistans

Behöver du ansöka, överklaga eller har du en kommande omprövning av ditt beslut om personlig assistans? VH assistans har den juridiska kunskapen för att hjälpa dig som har ett funktionshinder att få de insatser inom LSS som du behöver.

VH assistans har ett nära samarbete med juristbyrån Assistansjuristerna som hjälper till med allt från nya ansökningar, omprövningar och överklagan av beslut gällande personlig assistans.

Res utomlands med Veronica Hedenmark assistans

Caroline Hedenmark är rese- och eventansvarig inom VH assistans, och hon har en lång erfarenhet av hur det är att resa tillsammans med en person med funktionshinder, dels som syster och som personlig assistent.

- Det har aldrig funnits några begränsningar för Veronica och oss som familj, och det tankesättet vill jag överföra till andra. Att resa, att kunna stärka sig själv, att finna nätverk, det är viktigt.

Här känner Caroline att hon med sina erfarenheter och sitt reseintresse har mycket att ge. VH assistans hjälper till med allt det praktiska för att resan ska bli så trygg som möjligt för resenärerna. Det handlar mycket om planering, förberedelser och säkerhet. Resmål och hotell besöks i förväg, och granskas med tanke på tillgänglighet, utbud och handikappanpassning. Senast VH assistans reste till Mallorca hade vi med oss nära två ton hjälpmedel.