Årets julklapp 2017

Årets julklapp är traditionsenligt en gåva till välgörenhet, och även i år vill vi att ni är med och bestämmer. Vi har valt ut tre projekt hos seriösa organisationer som känns extra viktiga. I januari kommer vi som vanligt att presentera på hemsidan hur klapparna fördelade sig.

Rösta på något av följande alternativ:
Alternativ 1: Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskning samlar in pengar till forskning om den obotliga och dödliga nervsjukdomen amyotrofisk lateralskleros ALS som drabbar drygt 200 svenskar varje år. Sjukdomen har varit känd sedan mitten av 1800-talet men ännu vet inte forskarna vad som orsakar ALS.

Alternativ 2: Stöd Röda Korset och var med och rädda liv och ge hopp – i Sverige och världen. Röda korsets julpaket till familjer på flykt räddar liv i katastrofer. Gåvan går till filtar samt mat och vatten för en familj på flykt.

Alternativ 3: Gillbergcentrum, till stöd för barnneuropsykiatrisk forskning
Stiftelsen för vetenskapligt arbete inom barnneuropsykiatri har som huvudsakligt ändamål att främja vetenskaplig forskning, utvecklingsarbete och utbildning inom barnneuropsykiatri med särskild inriktning mot barn, ungdomar och vissa vuxna med autism och autismliknande tillstånd.

Skicka ditt val till julklapp@vhassistans.se

Mer om personlig assistans med VH assistans

Personlig assistans

När jag 1997 startade företaget VH assistans vid köksbordet hemma i Sundborn, handlade det om att v…

Om VH assistans

Jag heter Veronica Hedenmark och jag vill presentera vårt VH assistans för dig. VH assistans finns…

Resa med rullstol

Mycket är möjligt med personlig assistans, så även att resa! 

Kontakta VH assistans

Vill du jobba som assistent åt ditt eget barn, men vet inte hur? Behöver du veta skillnaden mellan …